KOTKAN VAUHTIKESKUS

Miellyttää minua

Toteuttamiskelpoinen

Virkistää taloutta

VAUHTIKESKUKSEN tapahtumamarkkinointi

Kotkassa on valtakunnallisestikin katsottuna ainutlaatuinen moottoriurheilukeskus ja pienlentokenttä lähellä keskustaa. Tällaista monipuolista keskusta ei muualta löydy ja säännösten mukaan uusia keskuksia ei tule.

Lentokentällä ja moottoriurheilukeskuksessa toimii 6-7 eri yhdistystä, jotka järjestävät vuosittain noin 17-20 eri tapahtumaa. Jokaisessa tapahtumassa on keskimäärin 500 henkilöä.

Lajeja keskuksessa on mm: motocross, mikroautot, endurot, urheiluautot, jokkikset, speedway, karting, matkapyörät, mönkkärit, lentomuseo sekä lentokoneet.

Kotkalla/Kaakolla on siis valmis paikka, valmiit halutut tuotteet sekä tapahtumat. Iso ongelma on se, että tapahtumia ei keskitetysti löydä mistään ja yhteismarkkinointi on olematonta.

Nyt täytyy brändätä työnimellä kulkeva Vauhtikeskus. Kaikki alueen tapahtumat ovat löydettävissä saman nimen alta ja samoista paikoista. Kaakko135 saa näin itselleen aivan uuden valmiin tuotteen, jota tullaan kaukaakin katsomaan ja jonne myös kotkalaiset/haminalaiset löytävät paremmin. Ja mikä oleellista, näin tuetaan hienosti järjestettyjen tapahtumien järjestäjiä.

- nimi ja logo keskukselle

- kaikki Vauhtikeskuksen tapahtumat saadaan Kaakko135 kalenteriin ja muihin markkinointimateriaaleihin

- yhteinen netti- ja facebooksivu tapahtumille

Tämä on loistava ja yksinkertainen toteutusehdotus, jolla "Vauhtikeskuksesta" tulee tunnetumpi ja yleisö löytää tapahtumat. Moottoriurheilulla ja lentämisellä on vankat ja laajat kannattajajoukot. Uusi yhtenäinen tuote, joka lisää seudun tunnettavuutta ja VETOVOIMAA.

 

 

Discussion