Kaakko TV

Miellyttää minua

Toteuttamiskelpoinen

Virkistää taloutta

Videotuotannon lisääntyminen markkinoinnissa ja tiedottamisessa merkitsee enemmän kuin koskaan. Videot ovat helposti toteutettavissa, kustannustehokkaita, helppoa jakaa sosiaalisessa mediassa sekä erittäin näppärästi katsottavissa liikkuessa vaikkapa mobiililaitteista.

Oma ideani olisi tehdä Kakko TV minkä avulla paikalliset toimijat, henkilöt, tapahtumat, paikat sekä projektit saisivat tasapuolisesti tuoda esiin omaa tarinaansa, omalla tavallaan.

Jakelussa olisi helppo käyttää Youtube-kanavaa viikottaisilla koosteilla eri aiheista. Aiheet voivat olla erittäin yksityiskohtaisia sekä paikallisesti merkittäviä. Ihmiset seuraavat uutisia kotimaasta sekä maailmalta, mutta erityisen lähellä ihmistä on oman kaupungin asiat. Torilla jutellaan ja kaupoissa jutellaan usein juurikin paikallisista asioista sekä nuorten että myös aikuisten keskuudessa. Suomen Kaakko on täynnä piilotettuja aarteita ja helmiä, mistä ollaan lähes poikkeuksetta myös ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa kiinnostuneita. Näitä tarinoita tulisi jakaa yhteisen hyvän takia. Iltauutisissa keskitytään liian usein negatiivisiin uutisiin. Kaakko TV voisi aloittaa pioneerina hyväntuulen uutiskanavana!

Olen Kotkassa syntynyt, nykyinen helsinkiläinen ja kuvaan ammatikseni videoita ja valokuvia omassa toiminimessäni Cinemanssi (www.cinemanssi.com) sekä suurempia tuotantoja osakkaana Siro Creative (www.siro.fi). Olen liputtanut aina visuaalisen mediasisällön puolesta ja pyrkinyt tuomaan yksityiskohtien kautta ylös tarinoita. Intohimoni on kuvata videota niin kauan kuin henki pihisee. Vaikka olen asunut vuosia jo Helsingissä, on mieleni kuitenkin aina Kotkassa ja sen hyvinvoinnissa. Vierailen myös usein Kotkassa, sinne on aina helppo palata. Se on koti ja kotiseudusta haluaa pitää aina hyvän huolen. Se on antanut paljon, joten nyt on aika antaa takaisin.

Mielettömän riemukasta kesää!

Terveisin,

Anssi Hypén
Cinemanssi
www.cinemanssi.com
0407638414
info@cinemanssi.com